Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in BE vanaf € 150 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Levertijd 1-2 werkdagen na bestellen
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Boren en beitels

Boren en beitels kopen bij EcoTools

Waar u ook een gat in moet boren of in welk materiaal u moet werken; bij EcoTools vindt u een ruim assortiment boren en beitels. Van steenboren tot metaalboren. En van spadebeitel tot een TCT gatenzaag. EcoTools is het adres voor boren en beitels!

Assortiment houtboren
Naar welke houtboor bent u op zoek? Ons assortiment houtboren omvat onder andere speedboren, houtboren, kunstboren, slangenboren, proppenboren en scharnierboren.

TCT gatenzagen bestellen
TCT Gatenzaag met hardmetalen tanden voor het bewerken van o.a. hout, MDF, PVC, gipsplaat, gasbeton ed. Verkrijgbaar van 16 t/m 210 mm of in 12-delige set. 

Steenboren kopen
Steenboren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diameters. U heeft ze met SDS+ en SDS-max aansluiting of standaard aansluiting. U vindt ze natuurlijk bij EcoTools. Maar ook dozenboren voor abrasieve steensoorten en diamantboren droog met zijsleuven of afzuigopening. Neem gerust en kijkje of er voor uw klus een steenboor tussenzit!

Beitels voor breekhamers
De beitels voor breekhamers zijn bij EcoTools verkrijgbaar met SDS+ of SDS-Max aansluiting. Je vindt hier onder andere de puntbeitels, koudbeitels, tegelbeitels en nog veel meer.  

Ruim assortiment metaalboren
De ‘gewone’ metaalboren, kernboren, hm gatfrezen, HSS stappenboren en HSS verzinkboren. De keus is enorm, bestel snel!

Tegelboren kopen bij EcoTools
Hier vind je tegelboren voor nat gebruik en droog gebruik. Wilt u binnen 1 minuut een gat in de hardste tegel? Dat kan met onze diamant tegelboren droog M14 aansluiting voor op de slijptol.  

Bi-metaal gatenzagen
Een gat zagen in de goot voor een regenpijp of in een gipsplaat voor een inbouwdoos en inbouwspotje? Het kan in een handomdraai met de gatenzagen van EcoTools. Onze BI-metaal gatenzagen zijn geschikt voor metaal, koper, aluminium, gietijzer, hout, gips, kunststof en RVS. Niet geschikt voor zagen in steen. 

Koop vandaag nog boren en beitels bij EcoTools en ga snel aan de slag!