• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Zaagbladen en frezen

Zaagbladen en frezen

Een ruim assortiment zaagbladen en frezen vindt u bij EcoTools. Met 30.000 hardmetalen (HM) zaagbladen in voorraad zit er altijd een voor u bij. Geschikt voor onder andere hout, trespa en aluminium. Bestel dus direct uw zaagblad bij EcoTools.

Bovenfrezen 
Er zijn ontzettend veel verschillende soorten freesbeitels, in heel veel verschillende maten. Bij EcoTools vindt u een groot aantal bovenfrezen. Zo hebben wij frezen met 6, 8 of 12 mm schacht. 

Diamantschijven kopen
Ook diamantschijven hebben we voor vele soorten toepassingen. Bij ons kunt u diamantschijven universeel, beton en abrasief of voor tegels vinden. Maar ook komschijven en voegenschijven behoren tot ons assortiment. En heeft u een pasring nodig voor de diamantschijf, ook dan bent u hier op de juiste plek. 

Decoupeerzaagbladen
Binnen het decoupeerzaagjes assortiment van EcoTools, kunt u een keuze maken uit Eco-line en de Profi-line. De Eco-line bevat decoupeerzaagjes van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u verzekerd zijn van het beste materiaal? Kies dan voor decoupeerzaagjes van de Profi-line. Deze hebben een intensief productieproces doorstaan en staan daardoor garant voor een lange levensduur.

Kijk bij de precisie zaagbladen voor bladen voor precisiezaag en lamellenfrezen waar u freesbladen voor de lamellenfreesmachine kunt vinden.