• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Multitool accessoires

Multitool accessoires kopen bij EcoTools

Een ruim assortiment multitool zaagblaadjes vindt u bij EcoTools.be. Met de verschillende zaagjes breid je de mogelijkheden van de multitool steeds meer uit en kunt u hem voor nog meer klussen gebruiken. In ons assortiment vindt u multitoos voor universele aansluiting en supercut aanlsuiting. Met de Multitool adapter type B maak je de EcoTools universele multitool accessoires met open aansluiting toepasbaar op de Bosch multitool machines met SDS aansluiting. 

De naam zegt het al: multitool is multi toepasbaar. Met het juiste type zaagje kunt u onder andere PVC, hout, metaal, voegen, zachte tegels etc. bewerken. Maar EcoTools heeft ook diamant multitool zaagbladen die weer geschikt zijn voor het verwijderen van tegelvoegen en het zagen van zachte tegels. Of als u lijmresten en kit wilt verwijderen hebben wij spatels. Kortom: met de multitool accessoires kunt u alles! Bestel snel op EcoTools.be

Let op! De accessoires 'Supercut aansluiting' passen alleen op de Fein Supercut niet op de Fein Mulitmaster.
Let op! Deze universele aansluiting past niet op het nieuwe model van Bosch en Fein met het Starlock systeem o.a. FMT250SQL, FMM350QSL.

Snel aan de slag met je multitool accessoires? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools.be.