Selecteer land

Tape

Tape

De ene tape is de andere niet, dus hebben we bij EcoTools zoveel mogelijk verschillende soorten tape verzameld voor diverse doeleinden. Om af te plakken bij het schilderen, dozen dicht te plakken, verwarmingsfolie te bevestigen of vloerbedekking neer te leggen, alles is zeer voordelig beschikbaar. 

Afplaktape

Bij het schilderen kan je gebruik maken van afplaktape om strakke lijnen te maken of morsen op externe delen te voorkomen. Deze tape laat wanneer juist gebruikt geen lijmresten achter, waardoor het materiaal naast het schilderwerk helemaal netjes blijft. Je kan kiezen uit normaal papier, rijstpapier of een PVC maskingtape. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden met afdekzeil aan het tape vast.

Isolatietape

Deze rubberen tape gebruik je om elektriciteitsdraad te verbinden waardoor er geen geleiding ontstaat. De tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren om draden gemakkelijk te markeren.

Duct tape

De meest stevige bevestigingstape met een hoge kleefkracht en sterke draagkracht. Deze tape is met een interne vezel versterkt.

Verpakkingstape

Een dunne en flexibele tape van polypropyleen voor het sluiten en dichthouden van bijvoorbeeld kartonnen dozen.

Dubbelzijdig tape

Tape met een dubbelzijdige verlijming voor het bevestigen van bijvoorbeeld tapijt op de vloer. Voor spiegels zijn er ook speciale tapes die de achterkant van de spiegel niet aantasten.

Gaasband

Deze tape gebruikt de stukadoor voor het verstevigen van bijvoorbeeld kieren tussen gipsplaten voordat er gips overheen gaat. Ook zeer geschikt voor het herstellen van scheuren in de wand of het plafond.

Aluminium tape

Een water- en dampdichte tape die vaak wordt gebruikt voor het aanbrengen van isolerende materialen zoals radiatorfolie of ondervloeren. 

Markeringstape

Opvallende en sterk klevende tapes voor het aanbrengen van markeringen op de vloer. Bevordert de veiligheid op elke werkplaats.