• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Handgereedschap

Handgereedschappen kopen bij EcoTools

Voor elke klus heeft u handgereedschap nodig. Of u nou een vakman of een doe-het-zelver bent: goed gereedschap is het halve werk. Een breed assortiment handgereedschappen vindt u bij EcoTools.be. Van duimstok tot glasdrager en van stoffer en blik tot tegelsnijder. Maar we hebben veel meer dan dat! Wat dacht u van schroevendraairers, hamers, glaskrabbers, handzagen, staalborstels en lijmkammen? En u bestelt ze ook nog eens gemakkelijk online!

Klemgreedschap

Hieronder vallen de lijmtangen, snelspanners, serre-joints en g-klemmen. Voor veilig, snel en comfortabel werken met materiaal en gereedschap op uw werkbank zijn de snelspanners weer zeer geschikt.

Mengstaven bestellen

Menggardes en staven met SDS+ of M14 aansluting, maar ook met een standaard zeskant schacht. U vindt het allemaal op EcoTools.nl. Neem een kijkje in het ruime assortiment, bestelt u handgereedschappen online en laat ze bij u thuisbezorgen.

Tangen en scharen

Tangen zijn onmisbaar in iedere gereedschapskist. Ideaal om materialen te verbuigen, af te knippen of bijvoorbeeld klemmen. Bij EcoTools vindt u allerlei tangen en scharen: van betonscharen tot waterpomptang. Voor het op maat knippen van plinten hebben wij de ideale plintenschaar. In de gewone uitvoering, maar ook met een verlengde handgreep. Maar ook zijkniptangen, draadstriptangen, punttangen en waterpomptangen

Snel aan de slag? Bestel vandaag nog uw handgereedschap bij Ecotools.nl! Gegarandeerd snel in huis!