• Ecotools checkmark usp Gratis verzending in BE vanaf € 150 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Diamantschijven

Diamantschijf kopen bij EcoTools

Ben je op zoek naar een diamantschijf voor het zagen in harde of zachte materialen? Is w diamantschijf inmiddels aan vervanging toe of wilt u voor een bepaalde klus een nieuwe diamantschijf aanschaffen?

EcoTools heeft een ruim assortiment in diamantschijven voor vele verschillende toepassingen. Zo vindt u binnen ons aanbod terug:

Het is belangrijk dat u voor de juiste toepassing de juiste diamantschijf kiest. Wanneer u namelijk werkt met een diamantschijf die niet gemaakt is voor de desbetreffende toepassing, slijt de diamantschijf snel of hij wordt snel bot. Dit gaat ook ten koste van de werking.

Verschillende diamantschijven

Wanneer u wilt gaan zagen in harde steensoorten, zoals beton of bijvoorbeeld klinkers, raden wij je de diamantschijf beton ten zeerste aan. De diamantschijf universeel is geschikt voor wanneer u afwisselende werkzaamheden hebt in harde en abrasieve steensoorten. Wanneer u alleen in harde steensoorten of alleen in abrasieve steensoorten werkt, raden wij u de diamantschijf universeel af. Wanneer u namelijk werkt in alleen één materiaal, slijt de schijf snel en wordt hij bot.

De Tegelschijf is te gebruiken voor het zagen van allerlei tegels. De tegelschijf is erg dun waardoor deze gemakkelijk door de hardste tegel zal zagen.

Moet u werkzaamheden verrichten waarbij u wilt zagen in zachte en zanderige steensoorten als baksteen en kalkzandsteen? Kies dan één van de diamantschijven binnen het aanbod diamantschijf abrasief.

Het uitslijpen van zanderige voegen doe je gemakkelijk met één van onze voegenschijven. Deze voegschijven zorgen ervoor dat uw voegen in mum van tijd zijn verwijderd.

Diamantschijf pasringen

Het kan zijn dat de diameter van je diamantschijf afwijkt van de diameter van het asgat van je zaag. Met behulp van een diamantschijf pasring, kunt u deze ruimte opvullen waardoor de schijf naadloos aansluit op de zaag.

Snel aan de slag met je diamantschijf? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools.be!