• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke bescherming 

Gaat u binnenkort verbouwen of moet u een klus klaren waarbij het belangrijk is dat uw hoofd, ogen of bijvoorbeeld uw oren goed worden beschermd? Neem dan snel een kijkje in het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van EcoTools.nl! Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een optimale veiligheid tijdens uw klus.

PBM voor een optimale bescherming

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat u om uw eigen gezondheid en veiligheid denkt, is het in veel gevallen ook verplicht om gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een veiligheidshelm op de bouw en andere vergelijkbare omgevingen waarin werkzaamheden op hoogte worden verricht.

Ook een hoog geluidsniveau komt vaak voor. Wanneer u hier te vaak en te lang aan blootgesteld wordt, kunt u ernstige gehoorbeschadiging oplopen en dat wil natuurlijk niemand. Hiervoor biedt een gehoorbeschermer uitkomst. In ons assortiment vindt u ook diverse oordoppen.

Onze ogen zijn één van de meest kostbare organen. Draag daarom altijd een veiligheidsbril tijdens het zagen, frezen of andere werkzaamheden waarbij losse deeltjes loskomen. Zo zijn er nog veel meer situaties waarin beschermingsmiddelen onmisbaar zijn. Binnen het assortiment PBM vind je:

PBM eenvoudig bestellen
Ga goed voorbereid te werk en laat u niet verrassen door de gevolgen van het niet dragen van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Koop PBM daarom vandaag nog bij EcoTools. Bij ons kunt u optimaal profiteren van de meest scherpe prijzen! 

Ervaar het gemak van onze services en koop vandaag nog je PBM scherp geprijsd bij EcoTools!