• Ecotools checkmark usp Gratis verzending in BE vanaf € 150 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Steen- en houtbeitels

Een sloopklus of gereedschap nodig om hout te bewerken? Dan kunt u kiezen voor een steenbeitel of houtbeitel van Ecotools! Wij hebben verschillende types steenbeitels en houtbeitels in ons assortiment die u kunt gebruiken voor de sloop, steenbewerking of steen klieven. Bekijk ons complete aanbod. 

Houtbeitel gebruiken

Een houtbeitel is geschikt voor houtbewerking om te kunnen steken en hakken. Er bestaan voor iedere type houtbewerkingklus verschillende houtbeitels. Zo vindt u in onze webwinkel onder andere steekbeitels in diverse breedtematen van 6 mm t/m 40 mm. Deze steekbeitels zijn prima geschikt om hout af te steken. 

Steenbeitel voor sloopwerkzaamheden

Wanneer u gaat slopen kunt u het beste kiezen voor een steenbeitel, ook wel sloopbeitel of koudbeitel genoemd. Een steenbeitel is namelijk heel geschikt om beton en baksteen te slopen. Maar ook voor het vlak hakken en steen weg hakken, zoals bij voegwerkzaamheden, is de steenbeitel geschikt. In ons assortiment hebben we onder meer:

  • Steen koudbeitels
  • Steen voegbeitels
  • Steen puntbeitels

Om uw klus compleet te maken hebben we tevens een moker, werkhandschoenen, gehoorbeschermers en een stofmasker in ons assortiment. Ook hebben wij verschillende koevoeten voor u die u kunt gebruiken wanneer u tijdens het slopen objecten open moet breken. 

Steen- of houtbeitel kopen? Ecotools.be

Bij Ecotools.be bent u voor al het benodigde gereedschap voor uw klussen en werkzaamheden aan het juiste adres! Wij streven naar kwaliteitsgereedschap voor de laagste prijs en kunnen dit waarborgen doordat wij ons gereedschap rechtstreeks vanaf de fabriek inkopen.

Steenbeitel en houtbeitel koopt u voordelig online bij Ecotools.be!