• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Aanhangernetten

Aanhangwagennet kopen bij EcoTools

Bent u veel onderweg met een aanhanger? Wanneer u goederen met behulp van een aanhangwagennet gaat vervoeren, is het belangrijk om deze goederen goed te beschermen tegen schade of verlies. Hiermee voorkomt u nare ongemakken bij plotselinge uitwijkmanoeuvres door bijvoorbeeld een slecht wegdek of rondvliegende goederen waarbij andere verkeersdeelnemers een risico lopen. Ga dus goed voorbereid te werk en voorkom onnodige boetes of nare verkeerssituaties.

Aanhangwagennet voor al uw goederen

Met een aanhangernet bindt u al uw goederen samen. Bent u voornamelijk veel grovere goederen aan het vervoeren? Dan kunt u bij Ecotools een keuze maken uit aanhangernetten met grove maas. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn allen voorzien van een elastisch koord rondom. Hierdoor bent u zeker van het feit dat al uw goederen beschermt kunnen blijven. Vervoert u meer losse, fijne goederen zoals zand of grind? Dan raden wij u het aanhangwagennet met fijne maas aan. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt geleverd in de kleur zwart.

Aanhangwagennet snel geleverd

Kies het aanhangwagennet wat het beste bij uw type werkzaamheden past. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, hoeft u nooit lang te wachten voor u uw aanhangwagennet kunt gaan gebruiken. Daarnaast kopen wij in grote hoeveelheden in waardoor u optimaal kunt profiteren van de meest scherpe prijzen. Voor vragen en opmerkingen over onze producten, uw bestelling of bij behoefte aan advies, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Uw goederen optimaal beschermen, doet u met een scherp geprijsd aanhangwagennet van Ecotools!