• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Messen

Messen

Voor nauwkeurig en efficiënt snijden hebben wij bij Ecotools.be een compleet aanbod gereedschap mesjes. Door het compacte formaat heeft u de mesjes altijd direct bij de hand zodra u ze nodig heeft. Handig en snel in gebruik! 

Afbreekmesjes en glaskrabbers
Of het nu gaat om secure snijdwerkzaamheden, het snijden door lood of ander vergelijkbaar materiaal, of om je ramen schoon te krabben, voor elke klus hebben wij het juiste mes in ons assortiment! Wanneer een gedeelte van een afbreekmesje bot is geworden, kunt een afbreekmesjes heel eenvoudig vervangen voor een nieuwe. Deze mesjes hebben namelijk reservebladen die u automatisch kunt wisselen. Voor preciezere snij werkzaamheden hebben we uitschuif messen in onze webwinkel. Deze mesjes hebben een smal ontwerp en zijn licht van gewicht. Voor het afkrabben va oude verf- of laklagen hebben wij speciale afsteekmessen of glaskrabbers.

Mesjes voor elke klus!
Bestel direct de mesjes die u nodig heeft. Al onze mesjes bieden wij aan voor de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice!

Mesjes koopt u voordelig en snel bij Ecotools.be!