• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Scharen en tangen

Scharen en tangen kopen bij EcoTools

EcoTools heeft een ruim assortiment scharen en tangen. Van betonscharen tot moniertangen, maar ook punttangen, plintenscharen, profielscharen en buizenscharen.

Betonscharen

Moet je metaaldraad knippen? Dan heeft u een betonschaar nodig! De betonschaar knipt door zacht staal, maar is niet geschikt voor gehard staal. Verkrijgbaar in 350, 600, 750 en 1050 mm. Al onze betonscharen hebben voorgevormde antislip handgrepen.

Pijpentangen bestellen

Een pijpentang is een onmisbaar stuk gereedschap bij bijvoorbeeld de installatie van sanitair. Met deze tangen heeft u een betere grip bij werkstukken met grote omvang. Zweedse tangen hebben wij in verschillende maten en soorten. Zo vindt u bij ons tangen met een 45° bek, S-bek en 90° bek. Allemaal verkrijgbaar in 1", 1,5", 2" en 3". 

Nijptangen en moniertangen

Als u een spijker of nagel gemakkelijk wilt verwijderen, heeft u een nijptang nodig! Het verschil tussen een nijptang en een moniertang is dat een nijptang een grotere kop heeft waarmee draadnagels of spijkers ergens uitgetrokken kunnen worden. Een nijptang is dan ook niet geschikt voor betonvlechtwerk. Een moniertang is voor het vlechten en knippen van betonvlechtwerk.

Bestel direct uw scharen en tangen op EcoTools.be en ga meteen aan de slag!