• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Bevestigingsmiddelen en bits

Bevestigingsmiddelen en bits kopen 

EcoTools heeft een groot assortiment bevestigingsmiddelen en bits. Bent u op zoek naar schroeven. Dan hebben wij veel keuze. Denk aan spaanplaatschroeven met pozidrive of torx met voldraad of deeldraad. Wilt u liever spaanplaatschroeven RVS torx of RVS pozidrive? Ook die vindt u bij EcoTools.be!

Maar het assortiment omvat nog meer schroeven: bolkopschroeven, vlonderschroeven, gipsplaatschroeven met fijne draad of grove draad. Maar ook vlonderschroeven, potdekselschroeven, kozijnschroeven, afstandschroeven en glaslatschroeven. Kortom: het assortiment schroeven is groots!

In het assortiment bevestigingsmiddelen en bits vindt u ook nagels, pluggen, kozijnpluggen en nylon pluggen. Maar ook voor ankerwerk, uitvulplaten en stelwiggen, houtdraadbouten, tyraps, bouten, moeren en ringen zit u hier op de juiste plek. Of bent u toch op zoek naar schroefbits en bithouders, dan vindt u ook hier wat u zoekt!

Bestel vandaag nog de bevestigingsmiddelen en bits op EcoTools.be en laat ze thuisbezorgen!