• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Verf en schildersbenodigdheden

Verf & schildersbenodigdheden koop je bij EcoTools.be

Alles voor uw schildersklus vindt u hier op EcoTools.be. We hebben een ruim assortiment van kwasten tot de vloerbescherming.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak de ondergrond stofvrij met onze schilders stoffer, dek de vloer af met bijvoorbeeld stucloper uit ons assortiment vloerbescherming en meng de verf met één van onze mengstaven. Haal verfresten weg met een verfkrabber en vul gaten op met een van onze plamuurmessen. Maar ook voor verdunnen en reinigen bent u hier op de juiste plek. Ontvet de ondergrond met de ECO Reinigingsthinner of ECO Verfreiniger

Kwasten kopen

Bij EcoTools vindt u verschillende soorten kwasten in het assortiment. Wegwerpkwasten, patentpuntkwasten acryl voor verf op waterbasis, maar ook patentpuntkwasten alkyd voor verf op oplosmiddelbasis. Tot slot vindt u hier de radiatorkwasten en platte kwasten. Bewaar de gebruikte kwasten in rauwe lijnolie. Rauwe lijnolie is bij EcoTools verkrijgbaar in 500 ML of in een verpakking van 1 liter. Reinig na het schilderen het gereedschap met bijvoorbeeld terpentine (1 liter of 2,5 liter).

Rollers en beugels kopen

Rollerbeugels en diverse soorten verfrollers, zoals muurverfrollers, schuimrollers en viltrollers. Maar ook voor een handig verfbakje bent u hier op de juiste plek. Heeft u verf open? Gerbuik dan ons verzetblik/strijkvaatje, eventueel met handig inzetvaatje en deksel. Met de ECO Kwastenreiniger maakt u kwasten, penselen en rollers schoon. De kwastreiniger is alleen geschikt voor gereedschappen die gebruikt zijn voor alkydverven. U kunt de kwastreiniger kopen in een vepakking van 500 ml of 1 liter.  

Bestel direct uw schildersbenodigdheden op EcoTools.be en laat ze bezorgen!