• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Schuren en slijpen

Alles voor schuren en slijpen

Bij EcoTools.be bent u aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar al uw benodigdheden voor het slijpen en glad maken van diverse oppervlakken. U vindt hier onder andere schuurpapier en slijpschijven met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk daarom snel het volledige aanbod.

Slijpschijven kopen bij EcoTools.be

Slijpschijven gebruikt u voor het slijpen of doorslijpen van metalen. Ook kunnen slijpschijven van toepassing zijn op steenachtige materialen. Binnen het assortiment van EcoTools.be vindt u:

De beide varianten in doorslijpschijven zijn geschikt voor het doorslijpen van metaal. Doorslijpschijven mogen niet als afbraamschijven worden gebruikt, hiervoor hebben wij speciale afbraamschijven in ons assortiment. Het is belangrijk om het maximaal toegelaten toerental van de schijf te hanteren.

Schuurpapier voor een glad resultaat

Ook schuurpapier hebben wij in verschillende soorten en maten. Met schuurpapier krijgt u een gladder oppervlak voor bijvoorbeeld een egaler en beter hechtend schilderwerk. EcoTools levert schuurpapier op handige makkelijk afscheurbare rollen of in losse vellen van het vooraanstaande merk Topline. Dit is professioneel schuurpapier dat al jaren erg geliefd is bij schilders, parketeurs, maar door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding ook erg geschikt voor particulieren. Het assortiment schuurpapier bestaat uit:

Heeft u een grote hoeveelheid schuurpapier nodig? Wanneer u meerdere aantallen van hetzelfde artikel bestelt, profiteert u bij ons direct van een aantrekkelijke korting!

Staalborstels om te reinigen

Staalborstels gebruikt u om o.a. te reinigen, afbramen, ontroesten, ontslakken of opruwen. We hebben borstels die geschikt zijn voor een haakse slijper, boormachine en rechte slijper/persluchtslijper. De borstels die geschikt zijn voor een rechte slijper/persluchtslijper kunnen op een hoger toerental draaien. Deze kunnen ook op een boormachine.

Slijpschijven en schuurpapier snel geleverd

Doordat wij leveren vanuit een ruime voorraad, kunt u bij EcoTools optimaal profiteren van een snelle levering. Een bestelling die u vandaag nog plaatst, kun je al binnen enkele dagen in huis verwachten.

Snel aan de slag? Bestel vandaag nog uw slijpschijven of schuurpapier bij Ecotools.be! Gegarandeerd snel in huis!