• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Lijmen, kitten, PUR en technische sprays

Lijmen, kitten en PUR kopen bij EcoTools.be

Welke lijm, kit of purschuim u ook zoekt, u vindt het bij EcoTools! Welke verbinding u moet maken of wat er afgesloten moet worden, u koopt het bij EcoTools. Hier vindt u een ruime keuze aan lijmen, kitten en technische sprays. Maar hier vindt u ook de beglazingsband, glasblokjes, compriband, rugvulling en gevel impregneer

Lijmen en kitten kopen

Het assortiment lijmen, kitten, lijmkitten en siliconenkit is groots bij EcoTools.be. Zo hebben wij onder andere acrylaatkit, maar ook Hybri-seal 2PS, siliconenkitten, montagefix, high tack en nog véél meer in ons assortiment. Neem gerust een kijkje! 

Purschuim online bestellen

Scheuren en naden dichten, voegen dichten en vullen en isoleren met purschuim. We hebben zowel purschuim voor NBS pistool als purschuim met slang. Bij EcoTools vindt u diverse pu-schuimen van het merk Illbruck. En als u meer bestelt, krijgt u ook meer korting!

Technische sprays voor diverse toepassingen

Een van de bekendste is toch wel WD-40. Ideaal om vastzittende onderdelen te smeren. Boor- en snijolie verlengt bijvoorbeeld weer de levensduur van werktuigen. Maar ook las spray, silicone spray en markeringsverf vindt u hier in het assortiment.

Olie en smeermiddelen

Onderhoud uw tacker met onze tackerolie voor pneumatische niet- en spijkermanchines. Verkrijgbaar in 1 ltier of een kleinverpakking van 100 ml. Smeer de compressor met de compressorolie. Met de 1000+ Olie 1 liter smeert u onder andere scharnieren en sloten, maar is ook zeer geschikt als corrosieverwijdereaar en vochtverdringer. In het assortiment olie en smeermiddelen vindt u ook kettingzaagolie, diverse soorten motorolie en industriële ontvetter

Bestel nu lijmen, kitten, pur en technische sprays op EcoTools.be