Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in BE vanaf € 150 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Mogelijk iets langere levertijd wegens interne verbeteringen
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Opbergen

Gereedschap opbergers kopen

Heeft u moeite met het terugvinden van de juiste gereedschappen op uw werkplek of magazijn? Heeft u overal wat liggen? Werkt u met veel kleine materialen zoals schroeven, bouten of moeren? Het is belangrijk om deze goed op te bergen, aangezien deze door hun kleine formaat snel zoek raken. EcoTools.be biedt u hiervoor een passende oplossing. U vindt binnen het assortiment van EcoTools namelijk diverse opbergmogelijkheden, waaronder magazijnbakken, gereedschapskisten en assortimentsdozen.

Assortimentsdozen en gereedschapskoffers

Magazijnbakken met een half open voorkant die u gemakkelijk kunt stapelen, zijn ideaal in het magazijn of op je werkplek. Losse bakjes, assortimentsdoos met uitneembare vakjes of met vaste vakjes: u vindt het bij EcoTools. Zo hebben we ook een assortimentsdozen met verstelbare schrootjes, zodat u de assortimentsdoos aan kunt passen aan uw wensen. Toch meer op zoek naar stapelbak met deksel? Ook dat heeft EcoTools.be! Zo is er voor alles wat jij op wilt bergen een oplossing. 

Bestel alles voor opbergen online

Doordat wij dit in grote hoeveelheden inkopen bij de leverancier, kunt u bij ons volop profiteren van scherpe prijzen. Bekijk snel ons volledige aanbod. Wilt u snel jouw gereedschapskist of opberger in huis hebben? Bestel direct online en laat uw bestelling thuisbezorgen.

Gereedschapsopbergers, -kisten, -koffers en -bakken bestel je direct op EcoTools.be