• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

HSS metaalboren

HSS metaalboren

Om te boren in de meest voorkomende metaalsoorten kan je perfect gebruik maken van het diverse assortiment HSS metaalboren van EcoTools. HSS staat voor High Speed Steel wat wil zeggen dat de boren op hoge toeren, en dus hoge temperatuur, gebruikt kunnen worden zonder snel scherpte te verliezen. Je kan kiezen uit een ruim assortiment met verschillende maten en diverse mogelijke hardheden. 

HSS - M2 Basicline boren

De meest voordelige metaalboren van EcoTools, perfect voor wanneer je niet vaak in metaal boort maar wel graag goede kwaliteit gebruikt. Beschikbaar in set, per stuk of in handige bewaardoosjes.

HSS - M2 boren met Titanium-coating

Deze boren zijn door hun titanium-coating extra hard en daardoor echte werkpaarden. Ze blijven hierdoor zeer lang scherp. Beschikbaar in set, per stuk of in handige bewaardoosjes.

HSS - M2 boren met Titanium-coating en 7 edge point

Een zelfde soort staal als de normale boren met titanium-coating maar dan met een punt die uit 7 snijvlakken bestaat. Hierdoor boor je sneller dan gewoon en de boor centreert zichzelf. Beschikbaar in set of per stuk.

HSS - M35 boren met 5% Cobalt

Dit zijn de hardste metaalboren uit het EcoTools assortiment die extra geschikt zijn voor het boren in RVS zonder brandvlekken te maken. Beschikbaar in set, per stuk of in handige bewaardoosjes.