• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Retourneren

Verkeerd product besteld of bevalt een product niet? Dan mag je het product retourneren. We hanteren hiervoor de volgende richtlijnen:

  • Retourneren kan binnen maximaal 30 dagen, vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen.
  • Het product mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn.
  • Het product dient in de originele verpakking te zitten.
  • De originele verpakking dient onbeschadigd te zijn. 
  • Het product dient in een (om)doos te worden geretourneerd.

Foutieve retour

Hierboven staat een voorbeeld van een foutieve retour. De productverpakking van het zaagblad is beschadigd, beschreven en beplakt. Het product is niet verpakt in een andere (om)doos, waardoor de productverpakking beschadigd is. 

Als het geretourneerde product niet voldoet aan bovenstaande regels, kunnen wij het product niet retour nemen.

Wat moet ik doen om een product te retourneren?

Vul je gegevens in op het retourformulier en print deze uit. Je mag het formulier (dubbel gevouwen) op de doos plakken of in de doos doen. Na verwerking van jouw retourzending, maken wij de retourbetaling in orde via de door jouw gekozen betaalmethode. De betaling wordt binnen 5 werkdagen na verwerking van de retourzending, teruggestort op je rekening of via de door jouw gekozen betaalmethode.

Na ontvangst en verwerking van je retourzending, ontvang je binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag retour via de door jou gekozen betaalmethode.

Ruilen

Ruilen is alleen mogelijk in het geval van werkkleding of werkschoenen. Dit kun je aangeven op het retourformulier. Eventuele verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Voor andere producten geldt dat je producten kunt terugbrengen of ruilen in de showroom. Maar om de processen zo snel mogelijk te laten verlopen, adviseren wij huidige producten via de post te retourneren en zelf een nieuwe bestelling op de website te plaatsen. 

Verzendkosten retourzending

De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Bij een verkeerde levering door ons betalen wij uiteraard de verzendkosten. Neem in dat geval wel altijd contact met ons op.