• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending naar België vanaf € 150,- excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Auto en aanhanger toebehoren

Auto en aanhanger accessoires kopen bij EcoTools.be

Veilig de weg op met uw aanhangwagen. U wilt natuurlijk dat uw lading goed is beschermd tegen schade of verlies. Hier vindt u alles voor uw aanhangwagen, auto en bus. Ook uw bus wilt u natuurlijk beveiligen tegen diefstal.

Spanbanden en aanhangwagennetten kopen bij EcoTools

Een spanband kunt voor meerdere toepassingen gebtuiken, maar het vaakst wordt een spanband toch wel gebruikt om een lading te zekeren. Bij EcoTools vindt u meerdere spanbanden in het assortiment. U vindt hier ook aanhangwagennetten grove maas (groen) en fijne maas (zwart). Afhankelijk van wat u moet vervoeren, kiest u voor een grove of fijne maas. Beide zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De aanhangwagennetten met grove maas hebben rondom een elastisch koord. 

Aanhanger toebehoren 

Zet uw aanhangwagen veilig weg met ons aanhangwagenslot. Maar ook voor neuswielen, hulpkoppelingen, stekkers en spanrubbers bent u hier op de juiste plek.

Beveiliging

Beveilig uw achterdeur van de bus met een trekhaakslot of een containerslot voor het veilig asluiten van je container. In ons assortiment beveiliging vindt u meerdere oplossingen. Zo hebben we ook een slot voor het beveiligen van uw rolsteiger.

Bestel vandaag nog uw aanhanger en auto toebehoren op EcoTools.be!